Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Elburg en Oldebroek

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Elburg en Oldebroek

Rode Kruis in Elburg en Oldebroek

Bijna 100 vrijwilligers staan in Elburg en Oldebroek dag en nacht paraat, voor eerste hulp bij evenementen, bij ondersteuning van inwoners op het gebied van zelfredzaamheid, en in noodsituaties. Bovendien biedt het Rode Kruis cursussen aan. Hierbij kunt u denken aan EHBO, Reanimatie/AED en “Goed Voorbereid op noodsituaties”. Met onze vrijwilligers leveren we een actieve bijdrage aan het versterken van gemeenschappen. Zodat mensen in staat zijn zichzelf en anderen te helpen en zodat niemand in nood alleen staat.

Contact Rode Kruis Elburg en Oldebroek

Vrijwilliger worden in Elburg en Oldebroek?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Elburg en Oldebroek?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Elburg en Oldebroek

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Elburg en Oldebroek

Een van de taken van het Rode Kruis is het verlenen van de Eerste Hulp tijdens evenementen. Als je een evenement organiseert mag de Eerste Hulp niet ontbreken in de draaiboeken. Een klein ongeluk kan immers snel uitlopen tot een calamiteit. Wanneer er veel mensen tegelijkertijd op de been zijn of een sportieve prestaties leveren is de kans op ongevallen groter dan normaal. Schaafwonden en botbreuken bijvoorbeeld, maar ook oververhitting en onjuist alcohol- en drugsgebruik komen voor. Als er wat gebeurt, moet deskundige hulp erger voorkomen.

Het Rode Kruis Elburg en Oldebroek biedt Eerste Hulp bij evenementen, zoals bij de motorcross, wielerwedstrijden en vestingsdagen. Onze Eerste Hulpverleners zijn professioneel opgeleid en krijgen jaarlijks bijscholing.

Een veilig evenement begint met heldere afspraken. Deze afspraken maken we samen met de aanvrager op basis van praktische informatie over het evenement. Die informatie kan per evenement verschillen, immers, ieder evenement is anders.

Dit doet het Rode Kruis in Elburg en Oldebroek

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Elburg en Oldebroek

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Elburg en Oldebroek

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Elburg en Oldebroek

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Elburg en Oldebroek

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Elburg en Oldebroek

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Elburg en Oldebroek organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen