Gelderland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Nunspeet

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Nunspeet

Rode Kruis in Nunspeet

Via onze website willen wij je graag informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden als hulpvrager of vrijwilliger. Op deze website kunt je aanvraagformulieren invullen voor Evenementhulpverlening. Ook bieden wij diverse vacatures aan.

Het Rode Kruis locatie Nunspeet draait geheel op vrijwilligers. Om ons werk te kunnen doen zijn we volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Ondersteuning is mogelijk in geld, kennis, expertise en management, goederen en diensten in natura. Een sponsor ondersteunt niet alleen een bijzonder goed doel maar profileert zich ook als een persoon of organisatie met een sociaal gezicht. Wil je ons helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact Rode Kruis Nunspeet

Vrijwilliger worden in Nunspeet?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Nunspeet?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Nunspeet

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Nunspeet

Het Rode Kruis Nunspeet biedt verschillende vormen van hulpverlening, denk bijvoorbeeld aan evenementen. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke aanvraag ontvangen.

Dit doet het Rode Kruis in Nunspeet

Geen berichten gevonden
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Nunspeet

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Nunspeet

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Nunspeet

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Nunspeet

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Nunspeet

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Nunspeet  organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen