Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Een zomer vol evenementen: hier zie je ons eerste hulp verlenen in Gooi en Utrecht

Geplaatst op 10 juli 2024

Sporten, optredens, festivals, markten en feesten. Je ziet ons natuurlijk liever niet tijdens je dag of avondje uit, maar achter de schermen staan we altijd klaar om eerste hulp te verlenen. Onze vrijwilligers staan ook deze zomer weer op tientallen evenementen. Hieronder een greep uit de vele verschillende plekken waar we EHBO verlenen. Zien we je daar?

4 t/m 14 juli: Royal Park Live in Baarn

In de tuin van Paleis Soestdijk in Baarn vinden de Royal Park Live concerten plaats. In totaal 9 zomeravondconcerten in een heel bijzondere omgeving. Tom Jones, Tino Martin, Son Mieux en meer nationale en internationale artiesten betreden het podium. Onze hulpverleners staan elke dag klaar om eerste hulp te verlenen en ervoor te zorgen dat de avonden soepel verlopen.

11 t/m 13 juli: Rijnweek in Rhenen

Ieder jaar weer één groot feest tijdens de Rijnweek in Rhenen. Het hele evenement duurt van vrijdag 5 juli tot en met zaterdag 13 juli, en tijdens de drie feestavonden staat het Rode Kruis klaar om eerste hulp te verlenen. Met in totaal zo’n 14 vrijwilligers per avond helpen we iedereen die hulp nodig heeft bij ongevallen. Laten we er samen een gezellig feest van maken!

26 juli t/m 11 augustus: De Parade in Utrecht

Theaterfestival de Parade komt weer naar Utrecht. Bijna 2,5 week staat het Moreelse Park in Utrecht in het teken van theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud. We verwachten ook dit jaar weer duizenden bezoekers en dan gaat er wel eens iets mis. Daarom fijn dat onze hulpverleners ook hier weer klaarstaan om te helpen wanneer nodig. Maar ook als je geen eerste hulp nodig hebt mag je natuurlijk altijd even een praatje komen maken met onze hulpverleners. Wie weet kom je erachter dat het vrijwilligerswerk als eerstehulpverlener ook iets voor jou is?

9 en 10 augustus: Classic Races in Veenendaal

Ben je fan van klassieke motoren? Dan kijk je je ogen uit tijdens de Classic Races in Veenendaal. Er wordt gereden met motoren tot 1973. En langs het parcours vind je onze hulpverleners om eerste hulp te verlenen aan de deelnemers én publiek. Een uniek evenement om een rol in te mogen spelen!

16 t/m 24 augustus: Woerdense VakantieWeek in Woerden

De Woerdense VakantieWeek is de ‘leukste week van het jaar’ zoals ze zelf claimen. Al 70 jaar komen mensen naar Woerden voor dit meerdaagse evenement vol met optredens en activiteiten voor jong en oud. Ook het Rode Kruis is hier trouw aanwezig, als hulpverleners samen met de lokale EHBO-vereniging. Een mooie samenwerking met een mooi doel: ervoor zorgen dat de duizenden bezoekers met veel plezier kunnen genieten van het feestcafé, de popavond, het dance event, de familieavond én meer.

Ook aan de slag als vrijwillig eerstehulpverlener?

Lijkt het jou leuk om hier volgend jaar ook te staan als eerstehulpverlener? Solliciteer dan nu en wie weet kun jij over ongeveer 3 maanden ook aan de slag op één van deze vele evenementen.

Meest recente berichten