Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Het Rode Kruis ONTMOET! VRIJWILLIGERSEVENT

Geplaatst op 04 augustus 2021

Beste Rode Kruiser,

Op dinsdagavond 31 augustus en woensdagavond 1 september zet District Gooi & Utrecht de deuren van de Koningsweg graag open voor de 1ste ronde van het Rode Kruis ONTMOET! VRIJWILLIGERSEVENT.

Een evenement bedoeld voor jullie; onze vrijwilligers!

Het worden avonden waarin we op toegankelijke wijze het vele werk dat jullie neerzetten naar voren willen halen. Elke ruimte op de Koningsweg heeft dan ook een eigen ‘thema’, gelinkt aan recente én aan nieuwe inzetten. Alles komt aan bod: Van Vervoer tot en met de Schil om de Zorg. Van gastlessen tot en met de vele EHBO-mogelijkheden. En van onze Digitale Hulp aan Ongedocumenteerden tot en met onze Noodhulpteams. Projectleiders en Coördinatoren hebben alle tijd voor een praatje, voor het uitwisselen van ideeën, voor vragen en voor antwoorden. En natuurlijk is er volop koffie en thee!

Ontspannen ontmoeten dus, alleen… Vanwege de coronaregels mogen we deuren van de Koningsweg enkel op afspraak* openen. We werken daarom met een registratie en met tijdblokken.

Dat betekent helaas ook dat we jullie niet allemaal tegelijkertijd kunnen uitnodigen.

Eind juli gaan de persoonlijke uitnodigingen eruit voor de 1ste ronde. In deze uitnodiging wordt ook uitgelegd hoe en waar je je kunt registreren. Eind september, begin oktober volgt al de 2de ronde en ook daarvoor gaan de uitnodigingen binnenkort de deur uit.

We zullen in de komende periode natuurlijk ook regelmatig aandacht besteden aan dit Rode Kruis ONTMOET! VRIJWILLIGERSEVENT. Dus, houd je brievenbus én je inbox in de gaten. Want District Gooi & Utrecht heet jullie binnenkort graag van harte welkom op de Koningsweg!

* Het event wordt met inachtneming van de coronaregels ingericht. Mochten deze regels onverhoopt strenger worden, dan wordt het een livestream Teams evenement.

Meest recente berichten