Gooi en Utrecht
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Houten

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Houten

Rode Kruis Houten

Wij helpen de meest kwetsbaren in Houten. Onze vrijwilligers staan klaar met noodhulp als dat nodig is. Daarbij leveren we al jaren EHBO op kleine en grote evenementen. Met reanimatie- en EHBO-cursussen zorgen we dat zoveel mogelijk mensen hun medemens in noodsituaties kunnen helpen.

Contact Rode Kruis Houten

Vrijwilliger worden in Houten?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Houten?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis Houten

Rode Kruis wil voedselhulp in Utrecht opschalen

3 april 2023

Het Rode Kruis ziet de vraag om voedselhulp in Nederland al maanden toenemen. Sinds begin dit jaar helpen de hulporganisatie en zijn lokale partners landelijk gemiddeld 6000 huishoudens per maand met een wekelijkse boodschappenkaart ter waarde van 17,50 euro. Daarom wil het Rode Kruis deze voedselhulp verdubbelen: van 20.000 duizend bereikte mensen in 2022, naar minimaal 40.000 mensen in 2023.

Lees meer
rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Houten

Het Rode Kruis Houten biedt verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen. Onze goed opgeleide EHBO’ers staan op diverse evenementen. We maken samen een risico-inventarisatie van de hulpaanvraag. Daarna helpen we je aan de eisen te voldoen die worden gesteld in een vergunningsprocedure.

Dit doet het Rode Kruis in Houten

Noodhulp

Een treinongeluk of een grote brand in een schoolgebouw: het zijn rampen waar je liever niet aan den…

Lees meer
rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Houten

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Houten

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Houten

Het Rode Kruis vaart op vrijwilligers. Ook in Houten. Wil jij solliciteren? Kies uit één van onderstaande functies of bekijk alle openstaande vacatures in jouw omgeving.

Vacatures van Rode Kruis Houten

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Houten

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Houten organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen