Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

EHBO-cursus bij jou op de werkvloer?

Geplaatst op 16 november 2021

Veel bewoners in de Haagse regio hebben interesse om een EHBO-cursus te volgen omdat zij willen weten hoe in hun directe omgeving in een noodsituatie te kunnen handelen. Het Rode Kruis leert daarom zoveel mogelijk mensen hoe zij kunnen handelen in eerste hulp bij nood. Wij willen een grote rol spelen in het verstrekken van (basis)kennis van EHBO. Mensen kunnen vanaf 16 jaar een officieel EHBO-certificaat halen.

Er is een grote variëteit aan Rode Kruis EHBO-cursussen. Daarnaast verzorgen onze instructeurs ook cursussen EHBO op MaatDe inhoud en vorm van de cursus stemmen wij af met de opdrachtgever. Een EHBO-cursus in de eigen werkomgeving? Geen probleem.

Een Reanimatiecursus in het lokale buurthuis? Natuurlijk!

“In onderling overleg kijken we naar het best passende programma”, aldus Susan Veninga, communicatiecoördinator van het Rode Kruis Haaglanden. “We kijken onder meer samen naar de gewenste inhoud van de cursus, locatie, groepsgrootte en duur van de cursus. Alle cursussen worden gegeven door Rode Kruis erkende EHBO-instructeurs”.

EHBO cursus Rode Kruis Haaglanden

EHBO-cursus op locatie

De cursus ‘EHBO Op Maat’ is bijvoorbeeld geschikt voor (sport) verenigingen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten, mensen met een migratie-achtergrond, bedrijven die een EHBO-aanvulling willen voor hun personeel (incompany).

De cursussen kunnen worden gehouden in het Nederlands of Engels. Locaties in overleg; van buurthuizen, scholen, verenigingen, ouderencentra tot in de gebouwen van stichtingen. Voor meer informatie over ‘EHBO Op Maat’ kan je contact opnemen via ehbo.denhaag@redcross.nl. Hier lees je meer over EHBO-cursussen.

Meest recente berichten