Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Over het Rode Kruis district Haaglanden

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Haaglanden kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis Haaglanden heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis district Haaglanden

Rode Kruis in Haaglanden

Het Rode Kruis is er in Haaglanden ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Haaglanden altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het district Haaglanden heeft 7 locaties:  Delft MiddenDelfland, Den Haag-Rijswijk-Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

Weten welke Rode Kruis-afdeling in Haaglanden in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Haaglanden.

Nieuws van Rode Kruis Haaglanden