Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Vrijwilliger worden in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

We staan paraat om hulp te bieden tijdens een ramp of in noodsituaties. Gedurende de corona crisis zijn en worden vrijwilligers ingezet om daar waar nodig bijstand en hulp te verlenen. Daarnaast zorgen we voor de verlening van eerste hulp bij kleine en grotere evenementen in Haaglanden. Met verschillende soorten cursussen voor kinderen en volwassen leren we mensen in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp hoe zij zelf in noodsituaties EHBO kunnen uitvoeren.

De contactcirkel van onze afdeling heeft een belangrijke functie bij de zelfredzaamheid van mensen. ​ Even dagelijks telefonisch contact voor een praatje of om te laten weten dat alles goed is.

Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

Dit doet het Rode Kruis in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Evenementen van het Rode Kruis in Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Geen berichten gevonden
ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Zoetermeer-Pijnacker-Nootdorp organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen