Haaglanden
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Westland

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Westland

Rode Kruis Westland

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Westland kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis locatie Westland heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Westland

Vrijwilliger worden in Westland?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Westland?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Westland

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Westland

Het Rode Kruis Westland leidt vrijwilligers op tot professionele EHBO’ers. Als locatie zijn we erg actief in de evenementenhulp. Onze EHBO’ers worden regelmatig ingezet bij evenementen in De Lier, Heenweg, Monster, ‘s-Gravenzande, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Wateringen en Kwintsheul. Als organisator kan je rekenen op professionele vrijwilligers met veel ervaring. Daarnaast zijn onze vrijwilligers erg enthousiast: inzetten bij evenementen vinden we altijd leuk!

Evenementen waarbij wij hulp hebben verleend, zijn:

  • Westland Kros in Naaldwijk
  • Feestweek in De Lier
  • Bradelier in De Lier
  • Pinksterfietstocht in Naaldwijk
  • Westland on stage in Naaldwijk
  • Basketbaltoernooi in ‘s-Gravenzande
  • Avondvierdaagse in Naaldwijk
  • Halve marathon in Monster
  • Grote evenementen in Haaglanden, zoals Parkpop en de Duinenmars
  • Grote evenementen in de rest van Nederland, zoals de Nijmeegse Vierdaagse

Behalve hulpverlening bij evenementen hebben wij nog meer te bieden. Wil jij een cursus volgen? Bij het Rode Kruis Westland hebben we er heel wat! Niet alleen hebben we interessante cursussen voor volwassenen. Ook hebben we cursussen en voorlichtingsprogramma’s die zijn gemaakt voor de Westlandse jeugd (in verschillende leeftijdscategorieën). Deze kunnen wij ook op scholen geven!

En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook noodhulp en burgerhulp bieden. Hierbij werken wij nauw samen met de andere afdelingen binnen district Haaglanden.

Dit doet het Rode Kruis in Westland

Evenementen van het Rode Kruis in Westland

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Westland

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Westland

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Westland

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Westland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Westland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen