Hollands Midden
Word vrijwilliger Doneer

Collecteweek Rode Kruis in Bodegraven-Reeuwijk

Geplaatst op 07 juli 2021

De collecte van het Nederlandse Rode Kruis vindt dit jaar plaats van 13 t/m 19 juni. Dit betekent dat u gedurende deze periode een Rode Kruis-collectant aan de deur kunt verwachten. De collectant vraagt om een donatie die 100% ten goede komt aan het werk van Rode Kruis afdeling Bodegraven en omstreken. Naast de huis-aan-huis collecte is het ook mogelijk om een gift te doen in de digitale collectebus of te doneren via een Tikkie.

Op dit moment zet het Rode Kruis zich in voor de grootste nationale hulpverleningsactie ooit sinds de Watersnoodramp. Van het ondersteunen van zorginstellingen, het verzorgen van vervoer naar coronateststraten en EHBO op vaccinatielocaties, tot het uitdelen van voedselpakketten en boodschappenkaarten; onze hulp in Nederland is heel hard nodig. Naast de COVID-hulpverlening gaat ook de evenementenhulpverlening weer opstarten. De vrijwilligers staan namelijk te springen om weer bij diverse evenementen in Bodegraven-Reeuwijk hulp te mogen verlenen. Daarnaast staan er alweer diverse EHBO- en reanimatiecursussen gepland.

Om al deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis Bodegraven. Uw gift aan de collectant wordt dus lokaal besteed! Staat u achter het werk dat het Rode Kruis in Bodegraven-Reeuwijk verricht en wilt u op digitale wijze doneren aan het Rode Kruis? Dit kan door een gift in onze digitale collectebus of via een Tikkie. Meer informatie over deze collecte vind je op www.rodekruis.nl/collecte.

Namens het Rode Kruis alvast dank voor uw donatie!

Meest recente berichten