Hollands Midden
Word vrijwilliger Doneer

Rode Kruis in Hollands Midden

Het Rode Kruis is er in Hollands Midden ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Hollands Midden altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bij het Rode Kruis kan je als vrijwilliger aan de slag in de (nood)hulp die wij bieden. Dit kan als hulpverlener, maar ook als trainer of in de coördinatie van ons werk. We geven cursussen, trainingen en voorlichting, zowel intern als extern.

Het District Hollands Midden heeft 5 locaties: Leiden e.o.KatwijkAlphen aan den Rijn e.o.Bodegraven en Gouda e.o.. Het district valt samen met de veiligheidsregio, omdat we samenwerken met partners als GGD, RAV en de brandweer. Dit doen we samen, met een grote groep vrijwilligers die ondersteund worden door een klein aantal beroepskrachten. Samen willen we er zijn voor mensen in nood. Wie weet is een vrijwilligersfunctie bij het Rode Kruis in Hollands Midden ook wel iets voor jou!

Weten welke Rode Kruis-locatie in Hollands Midden in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-locatie jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Hollands Midden.