Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Mee als vrijwilliger Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

​​Word vrijwilliger en vul onderstaande gegevens in​

Fijn dat jij je als vrijwilliger aanmeldt bij Bijzondere Vakanties. Zonder onze vrijwilligers kunnen we deze vakanties niet waar maken. 

 *
 *
 
 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

 


​Ik geef hiermee het Rode Kruis uitdrukkelijk toestemming om mijn persoonsgegevens met betrekking tot mijn gezondheid te verwerken in het kader van mijn inzet als vrijwilliger. Tevens geef ik toestemming om mijn gegevens te vermelden op een lijst voor collega vrijwilligers​.

​Wanneer jouw aanmelding verzonden is krijg je een bericht van ontvangst. Daarna neemt een reserveringsm​edewerker binnen 10 dagen contact met je op.

 

​Hoe het werkt

  • Je kunt je hierboven online aanmelden. Een papieren versie van het formulier is op te vragen bij het Contact Center van het Rode Kruis via: contactcenter@redcross.nl.

  • Bij aanmelding geef je de functie(s) en de weken van jouw voorkeur op.

  • Na het insturen van het formulier hoor je binnen 4 weken of je geplaatst bent. Bij start van een nieuw jaar (vanaf oktober) kan dit langer duren i.v.m. drukte.

  • Als alle functies van jouw voorkeur al vervuld zijn kom je op de reservelijst. De afdeling reserveringen correspondeert dan eventueel per mail met jou over een andere week.

  • Je doorloopt een introductiebijeenkomst bij de Bijzondere Vakanties.

  • Je draait jouw eerste week mee op één van onze locaties.

Ben je al vrijwilliger bij Bijzondere Vakanties en wil jij je op meerdere locaties aanmelden? Dan heb je de keus om dit online formulier meerdere keren in te vullen en te verzenden (per locatie 1 formulier) of om het aanmeldformulier te downloaden van ons intranet . Ook kun je het formulier van de promotiestudio downloaden.

We zien je graag tegemoet op één van onze locaties!