IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Rijtour IJsselland

7 juni2023

Rode Kruis IJsselland organiseert op woensdag 7 juni 2023 de derde editie van de ‘Rode Kruis Rijtour IJsselland’. Het wordt een unieke toertocht door o.a. een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. De route is ongeveer 200 km lang.

De start en finish zijn bij Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem (bij Zwolle). We gaan toeren langs de IJssel met een ochtendstop op Landgoed Mantanze. Verder over de Veluwe met een lunchstop bij Bierbrouwerij Uddelaer en een versnapering in de middag bij ‘Beachclub Nu’ vlakbij Elburg.

Het ervaren bureau ‘Rally’s Bcause’ verzorgt de routes en de technische uitwerking. Veel vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in om van de rijtour een succes te maken.

Je kunt meerijden en genieten in de Leisureklasse (op navigatie), de Tourklasse (makkelijk) en de Sportklasse (uitdagend). Het inschrijfbedrag voor de Leisure-, Sport- en Tourklasse is € 495,00 per equipe. Inbegrepen is ontvangst, lunch, diner en natuurlijk de route.
Daarnaast is er de mogelijkheid om met drie equipes deel te nemen aan de Businessklasse voor een speciale prijs. Iedereen met een goedgekeurde auto kan deelnemen aan deze toertocht, maar het is natuurlijk leuk als je met een speciale wagen meerijdt.
Wie meedoet kan tevens gratis deelnemen aan de Rally-cursus!

Start- & Finishlocatie: Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem (Zwolle).

Ga naar de website, kies je klasse en schrijf je in. Wat je ook kiest, je steunt het goede doel.

Help het Rode Kruis Helpen

De opbrengst gaat naar:

  • HSP (Humanitair Servicepunt): upgrading van onze NoodVerzorgingsGroep met pakketten voor basisbehoeften, en uitbreiding met een watertank. Lees meer over de NoodVerzorgingsGroep.
  • Workshops EHAK “Eerste Hulp Aan (Baby’s en) Kinderen” en EHBO voor kwetsbare kinderen. Lees meer over EHAK.
  • Workshops Goed Voorbereid op basisscholen. Lees meer over Goed Voorbereid.

Geef dit bericht door aan iedereen van wie je denkt dat die in dit evenement is geïnteresseerd.
Via Aanmelden Nieuwsbrief kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de Rode Kruis Rijtour IJsselland.

Contact:

Jan Spil
  jspil@rodekruis.nl
  06 1247 3825


Jans Klarus
  jklarus@rodekruis.nl
  06 5289 2689

Zien we je ook op woensdag 7 juni 2023?