IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Help mee in IJsselland

We verlenen noodhulp bij een grote brand, helpen voorbereiden op noodsituaties, geven EHBO-cursussen (zodat mensen weten hoe ze anderen kunnen helpen), verzorgen Eerste Hulp bij evenementen. Het Rode Kruis kan haar belangrijke werk alleen doen met de hulp van giften en donaties. Dat kan in de vorm van geld, tijd of kennis. Help jij ook mee?

Scan bovenstaande QR-code en schenk ons een gift. Jouw donatie wordt gebruikt voor de hulpverlening van district IJsselland. Alvast hartelijk dank! Wil je liever het geld zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL41 RABO 0152 7705 34
t.n.v. Rode Kruis IJsselland

Wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets doen voor kwetsbare mensen in de regio IJsselland? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Heb je een goed idee?

Financieel bijdragen?

Vrijwilligers

Word Rode Kruis-vrijwilliger

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Kom in actie

Wij helpen bij jou in de buurt. Wil je onze hulpverlening steunen met een leuke actie? Op onze website Actie voor Rode Kruis IJsselland kun jij in actie komen op de manier die het beste bij jou past. Van sportwedstrijd tot statiegeldactie. Alleen óf samen met anderen. Zo zamelen we samen geld in voor Rode Kruis IJsselland.

Neem het Rode Kruis in IJsselland op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.

Vriend van het Rode Kruis

Word Vriend van Rode Kruis IJsselland

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten. Je haalt het Rode Kruis eenvoudig de klas in met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in IJsselland

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis IJsselland.