IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Boekenmarkt Rode Kruis Deventer voorlopig stilgelegd

Geplaatst op 21 januari 2021

De activiteiten voor de boekenmarkt van het Rode Kruis Deventer liggen voorlopig stil. Niet alleen vanwege de aangescherpte coronaregels, maar ook omdat er gewacht wordt op een nieuwe verkooplocatie.

Zoals eerder gemeld is het Rode Kruispand aan de Gooszenstraat 10 verkocht. Nu is ook het verkooppunt in de Geertruidentuin nagenoeg ontruimd, omdat gestart wordt met het verbouwen van dit gebouw. De verkoop van boeken in de boekenkelder aan de Golstraat, in het hart van het oude Deventer Bergkwartier, is vanwege maatregelingen rond corona ook tijdelijk stilgelegd.

Geen boekenverkoop meer in het Rode Kruis-gebouw aan de Gooszenstraat.

Donatie boeken beperkt mogelijk

Zodra een nieuw verkooppunt voor het Rode Kruis gevonden is, kunt u daar uw overtollige boeken afleveren. Tot die tijd is er slechts in beperkte mate ruimte in onze huidige opslag.

Daarom vragen wij u om alleen te bellen voor donatie aan het Rode Kruis als het echt goed-verkoopbare boeken zijn (of LP’s, DVD’s of CD’s): 0570 643 141 of 06 5109 9949.

Opbrengst naar EHBO-cursussen

De opbrengst van de boekenverkoop gaat naar cursussen ‘Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen’ en naar cursussen ‘Reanimatie’. Door korting op het cursusgeld te geven, hoopt het Rode Kruis ook mensen op te leiden voor wie de cursus tot nu toe te duur was.

Meest recente berichten