IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Fondsenwerving: collecte en inzameling

Geplaatst op 01 januari 2022

Het Rode Kruis is voor een groot deel afhankelijk van fondsen. Er is geld nodig om te kunnen helpen en voor goede voorlichting. Daarom is fondsenwerving nodig. Gelukkig krijgen we steun van bedrijven en instellingen in de regio, die ons helpen met geld of goederen. Ook zijn er mensen die ons in hun testament opnemen. Verder organiseren we activiteiten waarmee we geld inzamelen.

Inzamelingsevenementen

In IJsselland organiseren we op lokaal niveau speciale inzamelingen. Zo werd in Deventer regelmatig een Boekenmarkt gehouden (tijdelijk opgeschort vanwege corona) en kon je in Kampen-IJsselmuiden meehelpen door op zaterdag 20 maart 2021 mee te doen aan de Voorjaarsloop. Nieuwe activiteiten staan op stapel, als corona er maar geen roet ingooit.

Help jij collecteren?

Tijdens de Rode Kruis-collecteweek van 12 juni t/m 18 juni 2022 gaan collectanten langs de deuren om geld op te halen voor de afdelingen binnen IJsselland. Het geld van de collecte komt ten goede aan de afdelingen en we gebruiken het voor het voortzetten van de activiteiten van Rode Kruis IJsselland.

Kom jij ons helpen bij de collecte in de Rode Kruis-collecteweek in juni? Schroom niet en meld je aan als collectant.

Meest recente berichten

EHBO-cursussen

1 januari 2022

Onze vrijwilligers moeten hun kennis en vaardigheden periodiek op peil houden. Daarom organiseren we...

Lees meer