IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Fondsenwerving

Geplaatst op 01 januari 2024

Het Rode Kruis is voor een groot deel afhankelijk van fondsen. Er is geld nodig om te kunnen helpen en voor goede voorlichting. Daarom is fondsenwerving nodig. Gelukkig krijgen we steun van bedrijven en instellingen in de regio, die ons helpen met geld of goederen. Ook zijn er mensen die ons in hun testament opnemen. Verder organiseren we activiteiten waarmee we geld inzamelen.

Doneren

Het Rode Kruis kan haar belangrijke werk alleen doen met de hulp van giften en donaties.

Wil je ons steunen met geld? Scan de QR-code met de camera van je mobiele telefoon. En schenk ons een gift. Jouw donatie wordt gebruikt voor de hulpverlening van Rode Kruis IJsselland. Alvast heel hartelijk dank!

Wil je liever het geld zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL41 RABO 0152 7705 34
t.n.v. Rode Kruis IJsselland

Meest recente berichten

rode kruis ehbo vrijwilliger helpt gewonde man

Noodhulp in de regio IJsselland

1 januari 2024

Ons Noodhulpteam komt onmiddellijk snel in actie bij een ramp, ongeluk of aanslag. Op de plek des onheils helpen ze (licht)gewonde slachtoffers. Zo ondersteunen ze de overige hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer.

Lees meer
rode kruis ehbo vrijwilliger bij sportevenement

Eerstehulpverlening

1 januari 2024

We leveren eerste hulp en medische zorg bij talrijke evenementen. Daarmee hebben we jarenlange ervaring. Belangrijk is, dat we hiermee onze vaardigheden op peil houden, zodat we snel inzetbaar zijn bij rampen en crises.

Lees meer
Vluchtelingen

Hulpverlening aan vluchtelingen

1 januari 2024

Rode Kruis IJsselland staat klaar om te zorgen voor menswaardige opvang voor mensen op de vlucht. Regelmatig worden vrijwilligers ingezet, bijvoorbeeld als gastheer/gastvrouw of voor het verlenen van EHBO.

Lees meer