IJsselland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis Salland-Midden

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Salland-Midden

Rode Kruis Salland-Midden

Het Rode Kruis Salland-Midden bestrijkt de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. We hebben een enthousiast team met evenementenhulpverleners en vrijwilligers bevolkingszorg. Ook geven we regelmatig EHBO-cursussen. Je komt ons tegen bij evenementen zoals Ribs en Blues, Stöppelhaene, Midzomerfeest Mariënheem, carnaval, Koningsloop Wijhe en nog veel meer. Ook helpen we vanuit ons team mee bij grote evenementen als Nijmeegse Vierdaagse en de Zwarte Cross.

Ons actieve en gezellige team kan nog hulp gebruiken! Heb jij tijd om ons te komen versterken? Zet je je graag in voor een ander, ben je behulpzaam en/of kun je goed organiseren? We maken graag kennis met je, dan bekijken we samen welke rol het beste bij je past.

Organiseer je een evenement? Onze deskundige vrijwilligers staan klaar om EHBO te verlenen.

Ben je op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst, viering, training of cursus? Je kunt terecht in ons mooie pand in Raalte. Mail voor informatie naar evenementenhulp.sallandmidden@rodekruis.nl

Contact Rode Kruis Salland-Midden

Nieuws van Rode Kruis Salland-Midden

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doet Rode Kruis Salland-Midden

Wij bieden verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen. Ook verzorgen we EHBO-cursussen.
Wil je hulpverlening aanvragen op je evenement? Of zoek je andere hulp? Doe een aanvraag!
(Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen).

Evenementenhulp aanvragen Neem contact op

Dit doet Rode Kruis Salland-Midden

rode kruis ehbo vrijwilliger helpt gewonde man

Noodhulp in de regio IJsselland

Ons Noodhulpteam komt onmiddellijk snel in actie bij een ramp, ongeluk of aanslag. Op de plek des onheils helpen ze (licht)gewonde slachtoffers. Zo ondersteunen ze de overige hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer.

Lees meer
rode kruis ehbo vrijwilliger bij sportevenement

Eerstehulp­verlening

We leveren eerste hulp en medische zorg bij talrijke evenementen. Daarmee hebben we jarenlange ervaring. Belangrijk is, dat we hiermee onze vaardigheden op peil houden, zodat we snel inzetbaar zijn bij rampen en crises.

Lees meer
Vluchtelingen

Hulpverlening aan vluchtelingen

Rode Kruis IJsselland staat klaar om te zorgen voor menswaardige opvang voor mensen op de vlucht. Regelmatig worden vrijwilligers ingezet, bijvoorbeeld als gastheer/gastvrouw of voor het verlenen van EHBO.

Lees meer

Evenementen van Rode Kruis IJsselland

Vrijwilligers van Rode Kruis IJsselland staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij tal van evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Zodoende trainen we voortdurend onze vaardigheden, waardoor we snel inzetbaar zijn bij rampen en crises.

Evenementen van Rode Kruis Salland-Midden

Word vrijwilliger bij het Rode Kruis

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vrijwilligersvacatures

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom een EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en de belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk het aanbod