Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Digitale collecte Rode Kruis IJmond

Geplaatst op 04 juni 2021

Het lijkt erop dat binnenkort weer allerlei evenementen starten en de vrijwilligers van Rode Kruis IJmond bereiden zich hier op voor. Om bij bijvoorbeeld wandelevenementen snel ter plekke te zijn is er een biketeam. Voor de fietsen van dit team wil Rode Kruis IJmond graag AED’s.
‘Voor de bikes zijn kleinere en lichtere AED’s nodig. Dit zijn behoorlijke prijzige apparaten en we hopen ze met de opbrengst van de digitale collecte te kunnen aanschaffen. Daarnaast willen we ook graag een rek om de bikes goed te kunnen vervoeren. Ook dat is iets wat we met de opbrengst van de collecte willen doen”, vertelt bestuurslid en coördinator van de collecte Errol Diel.
De opbrengst van de collecte komt 100% ten goede aan Rode Kruis IJmond.
Tot eind juni is iedere bijdrage, klein of groot, in de digitale collectebus van de afdeling welkom.
De digitale collectebus is te vinden via: https://rodekruis.digicollect.nl/rode-kruis-afdeling-ijmond
Deze digitale collectebus kan ook gedeeld worden via Whatsapp, Facebook, LinkedIn, Twitter of email.
Daarnaast kunnen mensen die Rode Kruis IJmond een warm hart toedragen ook met een eigen digitale collectebus collecteren.
Via https://rodekruis.digicollect.nl kan er een digitale collectebus worden aangemaakt, die eveneens via Whatsapp, Facebook, LinkedIn, Twitter of email gedeeld kan worden met vrienden, familie, collega’s of buren.
Tot eind juni kan er in de digitale collectebussen worden gedoneerd. Op de Facebookpagina van Rode Kruis IJmond staat meer informatie over de digitale collecte.
Voor vragen over de digitale collecte kan contact worden opgenomen met collecte-coördinator Errol Diel via: collecte.ijmond@rodekruis.nl

Meest recente berichten