Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Even voorstellen

Geplaatst op 13 december 2021

We zijn blij jullie te kunnen voorstellen aan ons nieuwe bestuur, maar liefst vier man sterk, die er naar uitkijken om het Rode Kruis in de Haarlemmermeer een nieuwe impuls te geven.

Myrugia Cijntje-Daal is de nieuwe Voorzitter van de afdeling. Zij is voor velen van jullie geen onbekende, want Myrugia is al enige tijd verbonden aan onze afdeling, als vrijwilliger Goed Voorbereid en als Coördinator EHBO-voorlichting aan kinderen. Zij heeft een uitgebreid netwerk in de regio, ervaring in de lokale politiek en als bestuurslid. Daarnaast heeft zij een eigen organisatieadviesbureau. Myrugia gaat zich inzetten om de afdeling naar de toekomst toe verder te versterken door samen verder te bouwen op wat goed gaat en om te buigen wat verbetering behoefd.

Peter Geers is bestuurslid Finance & Control. Ook Peter heeft al ervaring bij het Rode Kruis. Hij was actief bij Begeleid Vervoer in NW5 verband. Peter brengt veel kennis van financiële zaken en IT mee, en weet van het reilen en zeilen binnen grote organisaties zoals het Rode Kruis. Omdat Peter met pensioen is zocht hij een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij nu gevonden als bestuurslid bij het Rode Kruis afdeling Haarlemmermeer!

Pieter Landstra is algemeen bestuurslid belast met secretariële taken. Pieter heeft veel bestuurlijke ervaring en kennis van de dynamiek en procesinrichting in organisaties. Pieter is pas met pensioen gegaan en ging op zoek naar een nieuwe bezigheid om zijn tanden in te zetten. De functie van bestuurslid bij onze afdeling paste daar perfect bij!

Roos Payne-Schake is algemeen bestuurslid en gaat zich richten op communicatie. Roos heeft een praktische houding en wil graag een verbindende factor zijn. Ze houdt van uitdagingen en zaken coördineren. Roos is in eerste instantie voor één jaar aangesteld.

Bedankt!

Graag willen wij langs deze weg Roger Ligtenberg en Yvonne Dorrestein nogmaals hartelijk danken voor hun jarenlange inzet voor het Rode Kruis. We wensen hen ontzettend veel succes en geluk bij hun toekomstige plannen ❤

Meest recente berichten