Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Goed Voorbereid bijeenkomsten maart en april

Geplaatst op 06 april 2022

Eindelijk konden we, na de coronatijd, weer genieten van een paar gezellige dagen! Op 22, 29, en 31 maart, en 5 april waren er weer bijeenkomsten van “Goed Voorbereid” in ons Rode Kruisgebouw aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Het voelde bijna als een verlate nieuwjaarsbijeenkomst, en het thema was gezelligheid!


De middagen waren kleinschalig georganiseerd. Omdat we tijdens de voorbereiding nog niet wisten hoeveel gasten we zouden mogen ontvangen, en of we ons nog aan de anderhalve meter afstand zouden moeten houden. We hebben weer genoten met z’n allen, van een lekker kopje koffie of thee, met natuurlijk iets lekkers erbij. Ook een lekker glaasje fris, een wijntje, of een advocaatje met slagroom, en een nootje of een stengel. Natuurlijk mocht een lekker kopje tomaten of kippensoep niet ontbreken, met een lekker broodje kaas of ham en een krentenbol.


Tussendoor was er ook nog een filmpje over de activiteiten van de sociale taak van een aantal jaren geleden. Dus een stukje nostalgie. Van de gezellige middagen en de boottocht, de voor- en najaarstochtjes van 2017, met op de achtergrond oud hollandse liedjes, de sinterklaasbingo en de high tea. De dag werd afgesloten met een loterij met mooie prijsjes.


Het waren weer geslaagde dagen, wat erg gewaardeerd werd door de gasten, mede door de hulp van de vrijwilligers. Onze volgende bijeenkomsten zijn gepland op 28 en 30 juni. Ook dan hebben de middagen weer een thema. Wat dit zal worden is nog niet bekend maar we denken aan het thema “EHBO voorlichting aan senioren, deel 2”.

Meest recente berichten