Kennemerland
Word vrijwilliger Doneer

Zeven cursisten Rode Kruis IJmond behalen EHBO-certificaat

Geplaatst op 14 juni 2021

Op 14 juni sloten zeven cursisten van Rode Kruis IJmond de uitgebreide EHBO-cursus af. Ze zijn allemaal geslaagd en hebben uit handen van voorzitter Hans de Lange het Europees erkende Rode Kruis certificaat ontvangen.
De cursisten leerden tijdens deze uitgebreide EHBO cursus o.a. om eerste hulp te verlenen bij huidwonden, bloedingen, brandwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten, hitteslag en onderkoeling. Daarnaast hebben zij leren reanimeren en weten zij een AED te gebruiken.

Wil je ook een EHBO- of reanimatiecursus bij Rode Kruis IJmond volgen? Neem dan contact op met opleidingen.ijmond@rodekruis.nl. De EHBO-cursus start in september/oktober. Reanimeren en het gebruik van een AED is van levensbelang. Daarom zijn er vóór de zomer nog drie avonden gepland waarop de reanimatiecursus door Rode Kruis IJmond wordt gegeven
Iedereen die zich in juni aanmeldt voor de reanimatiecursus, kan deze tegen een gereduceerd tarief van 35 euro volgen. De reanimatiecursussen vinden – bij voldoende deelname – op 22, 24 en 29 juni plaats in het Rode Kruis gebouw aan de ’s-Gravenlust 35b in Velsen-Zuid. Aanmelden kan eveneens via opleidingen.ijmond@rodekruis.nl.

Meest recente berichten