Formulier

Word vrijwillig zorgprofessional

De medische dienst van het Rode Kruis levert professionele medische ondersteuning bij kleine en grote (sport)evenementen en festivals zoals Pinkpop en de Nijmeegse Vierdaagse. Een flauwte, een hersenschudding, of een bloeding. Je komt van alles tegen tijdens een evenement.

We hebben eerstehulpverleners die op evenementen aanwezig zijn, maar daarnaast beoordelen en behandelen (gespecialiseerde) verpleegkundigen, artsen en fysiotherapeuten complexe hulpvragen. We werken op verschillende zorgniveaus, waaronder ambulancezorg, acute zorg en huisarts- en sportgeneeskundige zorg.

Met duizenden andere vrijwilligers help jij mensen onbezorgd van een evenement genieten. Je krijgt leuke praktijkervaring, samenwerking met kundige collega’s en bijscholingen. Het Rode Kruis vergoedt de gemaakte (reis)kosten en beschikt over een vrijwilligersverzekering.

Ben jij zo’n zorgprofessional en ben je geïnteresseerd in een oriënterende gesprek? Vul dan nu het contactformulier in.

We horen graag van je!

Direct een vraag stellen over vrijwilligerswerk bij de medische dienst van het Rode Kruis? Neem contact met Petra van Doesburg – Boom (Backoffice medische dienst) via 070 – 3055930 of stuur een mail naar medischedienst@redcross.nl.