Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Cursus Reanimatie en AED (klassikaal)

13 april2023

Cursusinformatie

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil weten hoe je een leven kunt redden. In slechts vier uur leer je wat je kunt doen als iemand bewusteloos is of een hartstilstand heeft. Je leert reanimeren en hoe je een AED kunt bedienen.

Over de cursus
Je hoopt het nooit mee te maken; een reanimatie. Toch is het fijn te weten wat je kunt doen in geval van nood. Zeker omdat bij bewusteloosheid of een hartstilstand elke seconde telt. Hoe eerder jij in actie durft te komen, des te groter de kans is dat het slachtoffer het overleeft. In deze cursus ga je waardevolle, levensreddende handelingen leren. Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je in praktijk oefenen. Er worden noodsituaties nagebootst waarbij je verschillende technieken leert als  borstcompressies en beademing. Je oefent ook met een Automatische Externe Defibrillator (AED).

  • Leer volwassenen reanimeren
  • 4 uur klassikaal
  • Europees erkend certificaat

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil weten hoe je een leven kunt redden. In slechts vier uur leer je wat je kunt doen als iemand bewusteloos is of een hartstilstand heeft. Je leert reanimeren en hoe je een AED kunt bedienen.

De cursus bestaat uit 2 lesdagen:

13-04-2023 20:00-22:00

20-04-2023 20:00-22:00

Andere evenementen