Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Digitale collecte Rode Kruis in Midden- en West-Brabant vandaag van start!

Geplaatst op 02 juni 2022

Van 12 t/m 18 juni 2022 gaan duizenden enthousiaste mensen in het hele land met een collectebus langs de deuren om geld in te zamelen voor het Rode Kruis in hun buurt. De digitale collecte van het Rode Kruis start echter al vandaag, op 2 juni. Zo ook in Midden- en West-Brabant. Help jij mee?


Ieder jaar de huizen langsgaan met een collectebus is de traditionele wijze van collecteren voor het Rode Kruis. Een mooie en door de jaren heen zeer gewaardeerde manier om geld op te halen voor onze hulpverlening. Sinds twee jaar is daar ook de digitale collecte bijgekomen. Zo kan iedereen die niet huis-aan-huis kan of wil collecteren online een collectebus openen. Met deze digitale collectebus kan je heel eenvoudig en efficiënt geld ophalen voor het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant zonder de deur uit te hoeven. Ook bedrijven en organisaties kunnen een digitale collectebus aanmaken en hun klanten en zakelijke relaties oproepen om te doneren.

Help het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant helpen!

Op 2 juni zijn alle online collectebussen geactiveerd. Dit betekent dat vanaf vandaag al onze digitale collectanten geld ophalen voor het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant. Dit doen zij door de link naar hun persoonlijke digitale collectebus te delen met hun eigen netwerk. Bijvoorbeeld via social media, WhatsApp en e-mail. Met een paar klikken kunnen familie, vrienden, kennissen en collega’s vervolgens online doneren. Dus hou je social media en inbox in de gaten! Dankzij jouw donatie kan het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant mensen die dit het hardst nodig hebben blijven helpen.

Ook een digitale collectebus openen voor Rode Kruis Midden- en West-Brabant?

Je kunt je nog steeds aanmelden als digitaal collectant! In slechts enkele stappen heb ook jij een digitale Rode Kruis-collectebus en haal je heel eenvoudig geld op voor het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant. Wil jij je aanmelden als digitaal collectant? Of ben je benieuwd waar het opgehaalde geld aan wordt besteed? Klik op de button hieronder voor meer informatie!

Meest recente berichten

Noodpakketten 

21 november 2023

Nederland is een veilig land, maar er kan altijd iets onverwachts gebeuren zoals een stroomuitval of...

Lees meer

Vrijwilliger in Beeld: Nathalie

30 augustus 2023

Omdat ik inmiddels al meerdere wedstrijden aanwezig ben geweest, ken ik de meeste vaste collega vrijwilligers van het Rode Kruis. Het is een gezellige groep die ook wat voor elkaar over heeft. Van tevoren is er altijd een briefing en als er wat is gebeurd dan kun je bij hen terecht.    Ik vind het leuk dat je de andere vrijwilligers ziet bij de EHBO-lessen die worden gegeven. Ook vind ik het fijn om te weten wat ik aan iemand heb, je leert elkaar een beetje kennen tijdens deze lessen. Verder is het altijd goed om de onderwerpen nog eens door te nemen. 

Lees meer