Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Freddie Horsten ontvangt de Medaille van Verdienste van het Nederlandse Rode Kruis

Geplaatst op 17 mei 2023

Hij heeft de medaille ontvangen voor onder andere zijn inzet voor de collecte in het district Midden- en West-Brabant. Door zijn enthousiasme heeft Freddie bijgedragen om elk jaar een mooie opbrengst voor het Rode Kruis te behalen.

In het midden; Freddie Horsten

‘Wat een eer om daarbij te zijn en hem toe te mogen spreken over zijn vele belangrijke activiteiten, allemaal ten bate van de hulpverlening. In het bijzonder de collecte die hij landelijk heeft neergezet, de colonne en medische dienst. Maar ook de ondersteuning bij vaccinatie straten, Evenementenhulp, ICT, administratieve ondersteuning en als lid van de ledenraad, te veel om op te noemen.’  – Tamara Spitters, Districtsmanager

De Medaille van Verdienste van het Nederlandse Rode Kruis wordt toegekend aan vrijwilligers voor belangrijke diensten binnen of voor het Rode Kruis.

Meest recente berichten

Swim for Charity 2024

3 april 2024

Ook in Tilburg is een maaltijd helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds vaker horen we dat mensen een maaltijd moeten overslaan omdat ze de boodschappen niet kunnen betalen. Dit mogen we niet laten gebeuren. Daarom biedt het Rode Kruis op steeds meer plekken voedselhulp, samen met lokale partners die de wijk goed kennen. Dit zijn kortlopende projecten, bedoeld om de grootste nood tegen te gaan.

Lees meer

Opening Red Cross Shop Bergen op Zoom

7 december 2023

Vandaag 7 december opent de Red Cross Shop Bergen op Zoom officieel zijn deuren. Om 13:00 tot 17:00 wordt de winkel feestelijk geopend door onze voorzitter en districtsmanager. Iedereen is welkom om bij dit bijzondere moment aan te sluiten! Om de opening van onze nieuwe winkel te vieren, kun je op de eerste dag voor €2,50 een spijkerbroek uitzoeken!

Lees meer