Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Freddie Horsten ontvangt de Medaille van Verdienste van het Nederlandse Rode Kruis

Geplaatst op 17 mei 2023

Hij heeft de medaille ontvangen voor onder andere zijn inzet voor de collecte in het district Midden- en West-Brabant. Door zijn enthousiasme heeft Freddie bijgedragen om elk jaar een mooie opbrengst voor het Rode Kruis te behalen.

In het midden; Freddie Horsten

‘Wat een eer om daarbij te zijn en hem toe te mogen spreken over zijn vele belangrijke activiteiten, allemaal ten bate van de hulpverlening. In het bijzonder de collecte die hij landelijk heeft neergezet, de colonne en medische dienst. Maar ook de ondersteuning bij vaccinatie straten, Evenementenhulp, ICT, administratieve ondersteuning en als lid van de ledenraad, te veel om op te noemen.’  – Tamara Spitters, Districtsmanager

De Medaille van Verdienste van het Nederlandse Rode Kruis wordt toegekend aan vrijwilligers voor belangrijke diensten binnen of voor het Rode Kruis.

Meest recente berichten

Noodpakketten 

21 november 2023

Nederland is een veilig land, maar er kan altijd iets onverwachts gebeuren zoals een stroomuitval of...

Lees meer

Vrijwilliger in Beeld: Nathalie

30 augustus 2023

Omdat ik inmiddels al meerdere wedstrijden aanwezig ben geweest, ken ik de meeste vaste collega vrijwilligers van het Rode Kruis. Het is een gezellige groep die ook wat voor elkaar over heeft. Van tevoren is er altijd een briefing en als er wat is gebeurd dan kun je bij hen terecht.    Ik vind het leuk dat je de andere vrijwilligers ziet bij de EHBO-lessen die worden gegeven. Ook vind ik het fijn om te weten wat ik aan iemand heb, je leert elkaar een beetje kennen tijdens deze lessen. Verder is het altijd goed om de onderwerpen nog eens door te nemen. 

Lees meer