Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

OC Leijpark haalt groot bedrag op voor het Rode Kruis

Geplaatst op 14 april 2023

Rode Kruis district Midden- en West-Brabant is zeer verheugd om mede te delen dat de leerlingen van Onderwijscentrum Leijpark in Tilburg op vrijdag 7 april een sponsorloop hebben georganiseerd ten behoeve van onze organisatie. Onderwijscentrum Leijpark biedt Speciaal Onderwijs (4-12 jaar) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (13-20 jaar) aan leerlingen met een, soms ernstige, beperking. 

De leerlingen van de leerlingenraad van deze school hebben na goed overleg het Rode Kruis gekozen als goede doel waarvoor ze de sponsorloop wilden organiseren. Wij zijn zeer trots om mede te delen dat de leerlingen zich enorm hard ingezet hebben tijdens deze sponsorloop, en samen het indrukwekkende bedrag van €10.119,30,- opgehaald hebben.  

De leerlingen van 62 klassen hebben rondjes gerend in het Leijpark, terwijl ouders en leraren aanwezig waren om te ondersteunen en de leerlingen aan te moedigen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van de leerlingen en de school. Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt voor lokale activiteiten van het Rode Kruis. Bovendien zullen we binnenkort gastlessen komen geven bij Onderwijscentrum Leijpark.  

We willen Onderwijscentrum Leijpark en haar leerlingen bedanken voor hun inzet voor het Rode Kruis.  

Meest recente berichten

Vrijwilliger in Beeld: Kim

31 mei 2023

Ik ben al 30 jaar als vrijwilliger actief bij het Rode Kruis en ik heb diverse functies gehad. Toen ik met pensioen ging, kreeg ik meer tijd voor vrijwilligerswerk. Ik ben meteen gestart als trainer Heldin en als gastdocent voor Skills voor jou en Hero of Humanity. Het leukste van mijn werk vind ik enthousiast voor een groep staan en mijn kennis op een creatieve, praktische, leuke en interactieve manier delen. Ik geef jullie graag een indruk van wat ik doe. Heldin EHBO Hero of Humanity Skills voor jou Mentale eerste hulp

Lees meer