Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

OC Leijpark haalt groot bedrag op voor het Rode Kruis

Geplaatst op 14 april 2023

Rode Kruis district Midden- en West-Brabant is zeer verheugd om mede te delen dat de leerlingen van Onderwijscentrum Leijpark in Tilburg op vrijdag 7 april een sponsorloop hebben georganiseerd ten behoeve van onze organisatie. Onderwijscentrum Leijpark biedt Speciaal Onderwijs (4-12 jaar) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (13-20 jaar) aan leerlingen met een, soms ernstige, beperking. 

De leerlingen van de leerlingenraad van deze school hebben na goed overleg het Rode Kruis gekozen als goede doel waarvoor ze de sponsorloop wilden organiseren. Wij zijn zeer trots om mede te delen dat de leerlingen zich enorm hard ingezet hebben tijdens deze sponsorloop, en samen het indrukwekkende bedrag van €10.119,30,- opgehaald hebben.  

De leerlingen van 62 klassen hebben rondjes gerend in het Leijpark, terwijl ouders en leraren aanwezig waren om te ondersteunen en de leerlingen aan te moedigen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van de leerlingen en de school. Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt voor lokale activiteiten van het Rode Kruis. Bovendien zullen we binnenkort gastlessen komen geven bij Onderwijscentrum Leijpark.  

We willen Onderwijscentrum Leijpark en haar leerlingen bedanken voor hun inzet voor het Rode Kruis.  

Meest recente berichten

Pulling Feestavond 4 mei

15 mei 2024

Op 4 mei vond een bijzondere avond plaats: de Pulling Feestavond. In meerdere opzichten was het een memorabele gebeurtenis. Oorspronkelijk zou het evenement om 14.00 uur beginnen, maar vanwege de overvloedige neerslag op 3 mei besloot de organisatie alleen de feestavond door te laten gaan.

Lees meer

Twee nieuwe voertuigen en aanhangers.

24 april 2024

Vandaag was een officiële dag voor ons, aangezien we twee nieuwe voertuigen (Renault Master) hebben verwelkomd, gekocht bij Van Mossel Autogroep. De overdracht vond plaats op ons districtskantoor in Tilburg.

Lees meer