Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Pulling Feestavond 4 mei

Geplaatst op 15 mei 2024

Op 4 mei vond een bijzondere avond plaats: de Pulling Feestavond. In meerdere opzichten was het een memorabele gebeurtenis. Oorspronkelijk zou het evenement om 14.00 uur beginnen, maar vanwege de overvloedige neerslag op 3 mei besloot de organisatie alleen de feestavond door te laten gaan. Met veel improvisatie en doorzettingsvermogen slaagden ze erin het evenement te laten plaatsvinden.

Voor het eerst was het Rode Kruis aanwezig voor EHBO-ondersteuning en ze pasten zich flexibel aan. Tijdens de Dodenherdenking om 20.00 uur was er een live verbinding met de Dam op een groot tv-scherm in de feesttent. Alle vrijwilligers, horecapersoneel, beveiliging, geluidsmannen en DJ’s stonden respectvol stil terwijl ze de beelden volgden. Het was een indrukwekkend moment.

De organisatie toonde niet alleen respect voor de Dodenherdenking, maar ook voor de normen en waarden. De jeugdleden lieten zien dat ze vrijheid waarderen. Na het officiële moment barstte het feest los voor de 800 aanwezigen.

Een nieuwkomer, een KBEHV, beschreef de avond als ontzettend leuk. De sfeer zat er goed in, zowel bij de collega’s als bij het feestpubliek. De waardering van de jeugd gaf energie. Gelukkig waren er slechts lichte verwondingen, en de tijd en aandacht die de organisatie eraan besteedde, waren duidelijk merkbaar. Al met al een geslaagde avond die smaakt naar meer. Op naar volgend jaar! 🎉

Meest recente berichten

Twee nieuwe voertuigen en aanhangers.

24 april 2024

Vandaag was een officiële dag voor ons, aangezien we twee nieuwe voertuigen (Renault Master) hebben verwelkomd, gekocht bij Van Mossel Autogroep. De overdracht vond plaats op ons districtskantoor in Tilburg.

Lees meer

Swim for Charity 2024

3 april 2024

Ook in Tilburg is een maaltijd helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds vaker horen we dat mensen een maaltijd moeten overslaan omdat ze de boodschappen niet kunnen betalen. Dit mogen we niet laten gebeuren. Daarom biedt het Rode Kruis op steeds meer plekken voedselhulp, samen met lokale partners die de wijk goed kennen. Dit zijn kortlopende projecten, bedoeld om de grootste nood tegen te gaan.

Lees meer