Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Vrijwilliger in beeld: Renate

Geplaatst op 05 april 2023

Elke 2 weken zetten wij een van onze vrijwilligers in het zonnetje.

Deze week is het Renate.

”Hoi Allemaal! 

Ik zal mij even kort voorstellen. 

Mijn naam is Renate Horsman, ben 37 jaar en woonachtig in Rijen. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige kids, een zoon en een dochter van 14 en 10 jaar oud. 

Ik heb altijd in de zorg gewerkt als Ambulant Begeleider en nu zet ik me in voor het Rode Kruis. Ik werk als districtscoördinator van de contactcirkel. De contactcirkel zorgt ervoor dat ouderen in zicht blijven en dat ze 5 dagen per week gebeld worden om te vragen of alles goed gaat. Een super initiatief! Mijn doel is om de contactcirkel weer op de kaart te krijgen samen met een leuke groep collega’s en alle vrijwilligers die hieraan meehelpen. Het belangrijkste is om te zorgen dat de ouderen in zicht blijven en bijvoorbeeld niet dagen of weken lang alleen in huis liggen bij een val of iets anders. 

Ik krijg hier veel energie van, hopelijk komt de contactcirkel weer goed op de kaart en gaan in 2023 alle contactcirkels weer goed lopen. 

Het is een leuk team om mee samen te werken en ik ga dan ook elke keer weer vrolijk naar het Rode Kruis.   

Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien! 

Liefs Renate”

Meest recente berichten

Pulling Feestavond 4 mei

15 mei 2024

Op 4 mei vond een bijzondere avond plaats: de Pulling Feestavond. In meerdere opzichten was het een memorabele gebeurtenis. Oorspronkelijk zou het evenement om 14.00 uur beginnen, maar vanwege de overvloedige neerslag op 3 mei besloot de organisatie alleen de feestavond door te laten gaan.

Lees meer

Twee nieuwe voertuigen en aanhangers.

24 april 2024

Vandaag was een officiële dag voor ons, aangezien we twee nieuwe voertuigen (Renault Master) hebben verwelkomd, gekocht bij Van Mossel Autogroep. De overdracht vond plaats op ons districtskantoor in Tilburg.

Lees meer