Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Wij zijn partner van Verbeter Breda! 

Geplaatst op 17 april 2024

Op 11 april 2024 hebben we een partnerschapsovereenkomst ondertekend, waarmee we ons hebben verbonden aan een programma dat streeft naar gelijkheid van kansen in de stad Breda.

Tamara Spitters overhandigt Noodpakket aan Verbeter Breda

Het initiatief ‘Verbeter Breda’ heeft als doel om alle kinderen en jongeren in Breda de mogelijkheden te bieden om te worden wie ze willen zijn. Dit zodat ze, wanneer ze volwassen zijn, voldoende inkomen kunnen genereren om in hun basisbehoeften te voorzien. Het is belangrijk dat ze in een goed huis wonen, in een prettige buurt en in een gezin zonder financiële zorgen.

We zullen actief betrokken zijn bij verschillende activiteiten, waaronder ‘goed voorbereid’, ‘heldin’, EHBO voor specifieke doelgroepen en gastlessen over EHBO en de impact van klimaatverandering op het individu. Met deze inspanningen kunnen we bijdragen aan de uitvoering van het programma en werken we op gelijkwaardige basis samen met bewoners en diverse organisaties.

Meest recente berichten

Pulling Feestavond 4 mei

15 mei 2024

Op 4 mei vond een bijzondere avond plaats: de Pulling Feestavond. In meerdere opzichten was het een memorabele gebeurtenis. Oorspronkelijk zou het evenement om 14.00 uur beginnen, maar vanwege de overvloedige neerslag op 3 mei besloot de organisatie alleen de feestavond door te laten gaan.

Lees meer

Twee nieuwe voertuigen en aanhangers.

24 april 2024

Vandaag was een officiële dag voor ons, aangezien we twee nieuwe voertuigen (Renault Master) hebben verwelkomd, gekocht bij Van Mossel Autogroep. De overdracht vond plaats op ons districtskantoor in Tilburg.

Lees meer

Swim for Charity 2024

3 april 2024

Ook in Tilburg is een maaltijd helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds vaker horen we dat mensen een maaltijd moeten overslaan omdat ze de boodschappen niet kunnen betalen. Dit mogen we niet laten gebeuren. Daarom biedt het Rode Kruis op steeds meer plekken voedselhulp, samen met lokale partners die de wijk goed kennen. Dit zijn kortlopende projecten, bedoeld om de grootste nood tegen te gaan.

Lees meer