Word vrijwilliger Doneer

Gratis leren reanimeren? Geef je op voor de Somertijd Reanimatiedag!

Geplaatst op 15 mei 2023

Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de 5e editie van de Somertijd Reanimatiedag plaats! Deze dag staat de Radio 10-show Somertijd, met dj Rob van Someren, volledig in het teken van reanimeren. Wil jij gratis leren reanimeren? Meld je dan snel aan, want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Dit jaar staat de Somertijd Reanimatiedag in het teken van sport. Helaas komen reanimaties ook regelmatig voor in sportieve omgevingen. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met reanimeren, bieden wij op deze dag een gratis reanimatie-introductiecursus aan. Onder het motto: door een uur te geven, red jij misschien wel een leven!

De Somertijd-radioshow is die dag live aanwezig in Hart van Holland te Nijkerk. Naast deze hoofdlocatie organiseert het Rode Kruis op nog twee andere locaties een reanimatie-introductieles die je kunt volgen: de grote hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven en FC Groningen. Radio 10 zal ook hier aanwezig zijn om verslag te doen.

Meld je aan!

Tussen 12.00 en 15.00 uur, op zaterdag 3 juni, krijg je een introductiecursus verzorgd door een ervaren instructeur van het Rode Kruis. Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier aan.

Wil je meer weten over EHBO en gezondheid?