Word vrijwilliger Doneer

Gratis leren reanimeren? Geef je op voor de Somertijd Reanimatiedag!

Geplaatst op 02 juni 2022

Wil jij leren hoe je een leven redt? Geef je op voor de Somertijd Reanimatiedag! Op zaterdag 11 juni staat de Radio-10-show Somertijd van dj Rob van Someren geheel in het teken van reanimeren. Tijdens de show kun je een gratis reanimatieworkshop volgen bij Paleis Soestdijk. Wil jij er ook bij zijn? Geef je op!

“Door een uur te geven, red je een leven,” aldus Radio 10-dj Rob van Someren. Oftewel: als jij de basis van het reanimeren leert, dan kun je het verschil maken als iemand plotseling in elkaar zakt.

Daarom organiseren Radio 10 en het Rode Kruis op zaterdag 11 juni voor de vierde keer de Somertijd Reanimatiedag. Er wordt een live radio-uitzending gemaakt vanaf paleis Soestdijk en er is een spectaculair programma. Zo komen onder andere Bas Muijs, René Froger en Natasja Froger langs. Ook is er een spectaculaire demonstratie van de hulpdiensten.

Geef je op!

Maar het belangrijkste: tijdens de Somertijd Reanimatiedag kun jij gratis leren hoe je iemand moet reanimeren. Je krijgt dan tussen 12.00 en 15.00 uur een workshop op een speciaal ingerichte locatie bij Paleis Soestdijk. Uiteraard wordt de training gegeven door een ervaren Rode Kruis-instructeur. Wil jij erbij zijn? Geef je op via de website van Radio 10!

Wil je meer weten over EHBO en gezondheid?