Noord- en Midden-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Help mee in Noord- en Midden-Limburg

Wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets voor kwetsbare mensen in Noord- en Midden-Limburg doen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg te steunen.

Heb je een goed idee?

Word Rode Kruis-vrijwilliger in Noord- en Midden-Limburg

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Kom in actie voor Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

Wij helpen bij jou in de buurt. Wil je onze hulpverlening steunen met een leuke actie? Op onze website Actie voor Rode Kruis Noord- en Midden-Limburg kun jij in actie komen op de manier die het beste bij jou past. Van sportwedstrijd tot statiegeldactie. Alleen óf samen met anderen. Zo zamelen we samen geld in voor Rode Kruis Noord- en Midden-Limburg.

ouderen hebben veel last van corona rode kruis

Neem het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.

rode kruis vrijwilliger helpt meisje na een aardbeving

Word vriend van het Rode Kruis in Noord- en Midden-Limburg

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten; het Rode Kruis haal je eenvoudig in de klas met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we in Noord- en Midden-Limburg de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in Noord- en Midden-Limburg

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis Noord- en Midden-Limburg.