Noord-Holland Noord
Word vrijwilliger Doneer

Zaalverhuur

Geplaatst op 24 december 2021

Verenigingen, stichtingen en organisaties kunnen een zaal huren bij het Rode Kruis Zaanstreek-Waterland tegen een aantrekkelijk tarief. Het Rode Kruis Zaanstreek-Waterland heeft een mooi gebouw in Purmerend (Waterlandlaan 101).

Het hoofdkantoor in Purmerend (op bovenstaande foto) heeft twee zalen beschikbaar voor gebruik door relaties, de Sigmazaal en Pleisterplaats. Deze zijn beide geschikt voor vergaderingen en/of cursussen van ca. 15 tot 20 personen. De zalen zijn begin 2018 totaal gerenoveerd. Er zijn diverse zaalopstellingen mogelijk. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en is voorzien van een lift.

Tarieven

De zaalhuur bedraagt € 75,- per dagdeel (ochtend, middag of avond). In de zaalhuur is gebruik van een beamer (bevestigd aan plafond), flipover en Wi-Fi inbegrepen. We hebben geluidsboxen hangen voor optimaal geluid. Kannen water zijn bij de zaalhuur inbegrepen, voor koffie en thee rekenen we € 1,00 per consumptie. Catering kunnen wij ook voor u regelen.

Reserveren of vragen?

Wilt u reserveren of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via administratie.zawa@rodekruis.nl. Heeft u aanvullende of andere wensen? Maatwerk-afspraken zijn altijd mogelijk in overleg. ​Wij ontmoeten u graag aan de Waterlandlaan te Purmerend.

Meest recente berichten

Medisch zwemmen

24 december 2021

Voor kinderen met een beperking verzorgt het Rode Kruis in ons district al meer dan 60 jaar Medisch ...

Lees meer