Twente
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus in Twente

Wil je anderen kunnen helpen in geval van nood? Met de juiste EHBO-kennis weet jij wat je moet doen en durf je in actie te komen wanneer het nodig is. Volg daarom een EHBO-cursus bij jou in de buurt in Almelo of Rijssen en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

EHBO-cursussen in Almelo en Rijssen

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis in Twente organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

EHBO-cursussen in Almelo en Rijssen

Omdat je in Twente verschillende EHBO-cursussen kunt volgen, is er altijd een cursus die bij jouw niveau en interesse past. Kies uit ons aanbod de cursus die bij jou past, op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in Twente:

  • Cursus Reanimatie & AED: oefen reanimatievaardigheden en het gebruik van een AED. Deze cursus bestaat uit een online deel van 2 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 2 uur.
  • Cursus EHBO aan baby’s en kinderen: de populairste cursus voor ouders, grootouders en medewerkers van de kinderopvang. Deze cursus bestaat uit een online deel van 4 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 4 uur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO: meest complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 14 uur, gevolgd door een praktijkdag van 6 uur.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

Herhalingscursus EHBO in Twente

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je je kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus. In een herhalingscursus fris je je kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Basis EHBO
  • Herhalingscursus EHBO
  • Herhalingscursus Uitgebreide EHBO