Rode Kruis vrijwilliger helpt oudere tijdens een inzet

Word vrijwilliger bij het Rode Kruis

Wil jij iets betekenen voor een ander?

Kun jij een paar uurtjes per maand missen? En wil je graag iets betekenen voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Rode Kruis!

Hoe jij het verschil kunt maken
Zie je het Rode Kruis, dan zie je hulp. Niet alleen bij een orkaan in een ver land, maar ook in Nederland als mensen in nood zijn. Onze vrijwilligers helpen bijvoorbeeld bij de noodopvang van migranten en ondersteunen zorginstellingen tijdens de coronacrisis. Zo kun jij als vrijwilliger echt het verschil maken in tijden van nood.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger kun je op allerlei manieren helpen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van kleding en voedselpakketten bij de noodopvang van migranten. Of aan het uitdelen van koffie in een verzorgingstehuis. Samen vinden we een manier waarop jij jouw talenten kunt inzetten voor een ander.

Helpen waar en wanneer het jou uitkomt
Vrijwilliger worden kan al vanaf vier uur per maand. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je helpt. Je helpt altijd bij jou in de buurt en je werkt in een team met andere enthousiaste vrijwilligers.

Meld je nu aan!
Wil jij ook iets betekenen voor een ander? Meld je dan nu aan als vrijwilliger en maak het verschil!

Vrijwilligerswerk is natuurlijk extra leuk als je het samen doet. Roep nu je vrienden op via FacebookTwitterLinkedIn of via Whatsapp om mee te doen en kom samen helpen!

Heb je vragen?

Neem dan contact op via BackofficeWES@redcross.nl.