Word vrijwilliger Doneer

Vrijwilligerswerk als hulpverlener op evenementen

Wat je doet als hulpverlener op evenementen bij het Rode Kruis? Je ondersteunt hardlopers op de marathon van Rotterdam, prikt blaren tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en komt in actie wanneer iemand oververhit raakt op Pinkpop. Raakt iemand onwel, valt iemand om van uitputting, is er alcohol in het spel? Jij weet wat je moet doen. Je staat klaar voor wie jou nodig heeft.

Belangrijk is dat je 18 jaar of ouder bent. En dat je wilt leren. Leren hoe je omgaat met onverwachte situaties, hoe je het hoofd koel houdt, hoe je hen die jou nodig hebben het beste helpt. En vanzelfsprekend neem je daarin je verantwoordelijkheid.

Met duizenden andere vrijwilligers help jij mensen onbezorgd van een evenement genieten.

Lijkt dat je wat? Meld je dan bij het Rode Kruis district in jouw buurt!

Naar de vacatures

5000+

Rode Kruis vrijwilligers hielpen vorig jaar op evenementen

rode kruis evenementenhulpverlener

Zorg dat mensen zorgeloos kunnen genieten van evenementen

Zet je graag je vrije tijd in voor de veiligheid van anderen? Wil je deel uitmaken van een gemotiveerd en gedreven team afkomstig uit alle delen van het land? Wil je graag praktische ervaring opdoen en samenwerken met kundige collega’s?  Dan zoeken wij jou!

Je bepaalt zelf je beschikbaarheid en wanneer je in actie komt. Je krijgt cursussen en trainingen aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren. Eventuele reiskosten worden volledig vergoed.

Zet je enthousiasme en energie in en word nu hulpverlener op evenementen. Bekijk hieronder de vacatures van het Rode Kruis district in jouw buurt en meld je aan!

4500

Evenementen worden jaarlijks ondersteunt door onze evenementen hulpverleners

rode kruis evenementenhulpverlener
Provincie
Type werk
Uren per week
Gekozen filters:(verwijder alle)
Eerstehulpverlener
22 vacature(s) gevonden
Geen vacatures gevonden