Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Doneren

Doneren

U kunt het Rode Kruis altijd steunen met een geldelijke donatie, bijvoorbeeld voor noodhulp bij rampen. Hieronder staan verschillende opties voor zo’n bijdrage.

Sponsoring

Geldelijke donatie, bijvoorbeeld in relatie tot 3FM Serious Request of een ander Rode Kruis evenement zoals het Rode Kruis Golftoernooi dat jaarlijks plaatsvindt. Lees meer onder Evenementen.

Donatie

Geldelijke donatie, bijvoorbeeld voor noodhulp bij rampen. Gebruik uw bedrijfsuitje of een relatiedag om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Bijvoorbeeld door een loterij, veiling of wijnproeverij te organiseren of uw medewerkers de keuze te laten maken om in plaats van een kerstpakket te ontvangen, een eenmalige donatie te doen.

Fondsenwervende activiteiten

Activiteiten die dichtbij uw bedrijf, medewerkers, producten of diensten liggen, zoals een fondsenwervende actie onder medewerkers in de vorm van een loterij. Of u kunt een deel van de opbrengst van uw product naar het Rode Kruis laten gaan (cause-related marketing). Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Promotionele/awareness campagne

Speciale editie van uw blad (personeelsmagazine of relatiemagazine) uitbrengen in het teken van het Rode Kruis of advertentieruimte in uw bladen ter beschikking stellen.