Formulier

Word festivalvrijwilliger voor het Rode Kruis

Ben jij een muziekliefhebber? Houd je van festivals? Ben je vastberaden én stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het duurt nog even… maar in de zomer van 2019 organiseert het Rode Kruis een Break the Silence Disco zomertour. In deze silent disco hoor je overdag bijzondere verhalen van jongeren die naar Nederland zijn gevlucht. ’s Avonds wordt de boel omgetoverd naar een gewone silent disco. Voor de zomertour zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die 5 uur per dag willen meehelpen om deze silent disco tot een groot succes te maken. Je deelt koptelefoons uit, voert nagesprekken met bezoekers en draait ’s avonds plaatjes.

In de tijd dat je niet aan het werk bent, ben je vrij om het festivalterrein op te gaan. Daarnaast vergoeden we gemaakte reiskosten (tot 20 kilometer enkele reis) en stellen we per dag zes consumptiemunten beschikbaar.

Iets voor jou?

Meld je aan voor onze festivalpoule. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wil je je samen met een vriend of vriendin aanmelden? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat je allebei het formulier invult.

Zodra het tourschema rond is, nemen we contact met je op. Heb je in de tussentijd vragen? Neem contact op via jongeren@redcross.nl.