Formulier

Word festivalvrijwilliger voor het Rode Kruis

Ben jij een muziekliefhebber? Houd je van festivals? Ben je vastberaden én stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we op zoek naar jou!

Deze zomer organiseert het Rode Kruis een Break the Silence Disco zomertour. In deze silent disco hoor je overdag bijzondere verhalen van jongeren die naar Nederland zijn gevlucht. ’s Avonds wordt de boel omgetoverd naar een gewone silent disco waarbij professionele DJ’s zorgen voor een lekker muziekje. Voor de zomertour zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die 5 uur per dag willen meehelpen om deze silent disco tot een groot succes te maken. Je spreekt festivalbezoekers aan, deelt koptelefoons uit en voert nagesprekken.

In de tijd dat je niet aan het werk bent, ben je vrij om het festivalterrein op te gaan. Daarnaast vergoeden we gemaakte reiskosten (tot 20 kilometer enkele reis).

Iets voor jou?

Meld je aan als festivalvrijwilliger. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wil je je samen met een vriend of vriendin aanmelden? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat je allebei het formulier invult.

Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je in de tussentijd vragen? Mail dan naar festival@redcross.nl.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg.
  • Wij willen je voorafgaand aan het festivalseizoen beter leren kennen. Daarom organiseren we een selectieavond waar we kijken of je geschikt bent voor de functie en je meer informatie krijgt over jouw rol als festivalvrijwilliger. Deelname is verplicht.