Zeeland
Word vrijwilliger Doneer

Cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen (online + klassikaal) (Kapelle)

23 februari2023

Deze complete cursus is de meest gekozen optie door (groot)ouders en professionals. Leer alle vaardigheden om eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen inclusief reanimatie.

Datum: donderdag 23 februari 2023 van 18:30-22:30 uur

Locatie: Groenewoud 1, 4421 BM Kapelle (bekijk in Google Maps)

Prijs: € 115,00

De kosten van een EHBO-cursus worden door de meeste zorgverzekeraars deels of zelfs helemaal vergoed! Vraag jouw zorgverzekeraar hoe jij jouw EHBO-cursus vergoed kunt krijgen!

Inschrijven: via Webshop

Informatie: opleidingen.bevelanden@rodekruis.nl

Heb jij baby’s of kinderen in jouw omgeving of werk je als gastouder of in de kinderopvang? Dan geeft het een geruststellend gevoel als je precies weet wat je kunt doen bij een ongeluk of noodsituatie. Zeker bij kleine kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een baby die zich verslikt in een hapje, een peuter die iets giftigs in zijn mond stopt of een kind die hard van de trap valt.

Als je deze EHBO-cursus aan baby’s en kinderen volgt, ben je goed voorbereid op dit soort situaties en kun je ook reanimeren als dit nodig is. Je weet wat je kunt doen én durft in actie te komen. Met een EHBO-cursus op zak voorkom je erger letsel en kun je zelfs levens redden!

Andere evenementen