Zeeland
Word vrijwilliger Doneer

Herhalingscursus reanimatie en AED baby’s en kinderen (Goes)

1 maart2023

Fris je kennis en vaardigheden op om te kunnen reanimeren en een AED te gebruiken en verleng je certificaat.

Datum: woensdag 1 maart 2023 van 18:30-20:30 uur

Locatie: Joseph Lunslaan 7, 4463 CV Goes (bekijk in Google Maps)

Prijs: € 80,-

De kosten van een EHBO-cursus worden door de meeste zorgverzekeraars deels of zelfs helemaal vergoed! Vraag jouw zorgverzekeraar hoe jij jouw EHBO-cursus vergoed kunt krijgen!

Inschrijven: via Webshop

Informatie:opleidingen.bevelanden@rodekruis.nl

Fris je kennis en vaardigheden op om te kunnen reanimeren en een AED te gebruiken en verleng je certificaat. Oefen onder deskundige begeleiding op baby-, kind- en volwassene-reanimatiepoppen.

Aanvullende informatie omtrent herhalingslessen:

Jouw EHBO-certificaat is twee jaar geldig. Het volgen van een herhalingscursus verlengt de geldigheid en zorgt ervoor dat jouw EHBO-kennis en vaardigheden paraat en actueel blijven.

Ondanks dat jouw EHBO-certificaat twee jaar geldig is adviseren wij om jouw reanimatievaardigheden jaarlijks bij te houden. Dit kan bijvoorbeeld door het ene jaar de herhaling van de volledige EHBO-cursus te doen en het andere jaar enkel de herhaling van de cursus Reanimatie en AED!

Het Rode Kruis heeft van alle EHBO-en reanimatiecursussen een verkorte herhalingscursus. Om deel te mogen nemen aan een herhalingscursus moet je als cursist een geldig EHBO-certificaat hebben van dezelfde cursus. Ook een geldig certificaat van een andere opleider dan het Rode Kruis geeft in veel gevallen toegang tot de cursus.

Andere evenementen