Zeeland
Word vrijwilliger Doneer

Herhalingscursus Reanimatie en AED (Goes)

11 juli2022

Fris je kennis en vaardigheden op om te kunnen reanimeren en een AED te gebruiken en verleng je certificaat.

Datum: maandag 11 juli 2022 van 19:30-21:30 uur

Locatie: Beukenstraat 58, 4462 TT Goes (bekijk in Google Maps)

Prijs: € 40,00

De kosten van een EHBO-cursus worden door de meeste zorgverzekeraars deels of zelfs helemaal vergoed! Vraag jouw zorgverzekeraar hoe jij jouw EHBO-cursus vergoed kunt krijgen!

Inschrijven: via Webshop

Informatie: opleidingen.bevelanden@rodekruis.nl

Oefen onder deskundige begeleiding op een reanimatiepop de belangrijkste vaardigheden. Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.

Aanvullende informatie omtrent herhalingslessen:

Jouw EHBO-certificaat is twee jaar geldig. Het volgen van een herhalingscursus verlengt de geldigheid en zorgt ervoor dat jouw EHBO-kennis en vaardigheden paraat en actueel blijven.

Ondanks dat jouw EHBO-certificaat twee jaar geldig is adviseren wij om jouw reanimatievaardigheden jaarlijks bij te houden. Dit kan bijvoorbeeld door het ene jaar de herhaling van de volledige EHBO-cursus te doen en het andere jaar enkel de herhaling van de cursus Reanimatie en AED!

Het Rode Kruis heeft van alle EHBO-en reanimatiecursussen een verkorte herhalingscursus. Om deel te mogen nemen aan een herhalingscursus moet je als cursist een geldig EHBO-certificaat hebben van dezelfde cursus. Ook een geldig certificaat van een andere opleider dan het Rode Kruis geeft in veel gevallen toegang tot de cursus.

Andere evenementen