Dit doen we

Dit doen we

Wij helpen de meest kwetsbaren. ​​​​Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Het Rode Kruis is in Zoetermeer actief op het gebied van Noodhulp. Bij Noodhulp draait alles om het voorkomen en beperken van de gevolgen van noodsituaties. Onze eerstehulpverleners zijn actief bij evenementen en kunnen worden ingezet bij calamiteiten en/of rampen. Daarnaast geven we EHBO-cursussen en zorgen we dat iedereen goed voorbereid is in geval van nood.

Agenda

Agenda

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van de internationale hulpacties. Sommigen kennen ook de bemiddelende inzet van het Rode Kruis in oorlogs-situaties. Veel minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land en in uw eigen regio, volop actief is. Wij zijn actief op het gebied van zelfredzaamheid, eerste hulp, hulp bij rampen, opsporing van familie en humanitair oorlogsrecht.

150

jaar Rode Kruis in Nederland

Samen maken we een verschil

Blijf op de hoogte

X
- Enter Your Location -
- or -
×