Zuid-Holland Zuid
Word vrijwilliger Doneer

Digitale collecte Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid vandaag van start

Geplaatst op 02 juni 2022

Van 12 t/m 18 juni 2022 gaan duizenden enthousiaste mensen in het hele land met een collectebus langs de deuren om geld in te zamelen voor het Rode Kruis in hun buurt. De digitale collecte van het Rode Kruis start echter al vandaag, op 2 juni. Zo ook in Zuid-Holland Zuid. Help jij mee?

Ieder jaar de huizen langsgaan met een collectebus is de traditionele wijze van collecteren voor het Rode Kruis. Een mooie en door de jaren heen zeer gewaardeerde manier om geld op te halen voor onze hulpverlening. Sinds twee jaar is daar ook de digitale collecte bijgekomen. Zo kan iedereen die niet huis-aan-huis kan of wil collecteren online een collectebus openen. Met deze digitale collectebus kan je heel eenvoudig en efficiënt geld ophalen voor het Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid zonder de deur uit te hoeven. Ook bedrijven en organisaties kunnen een digitale collectebus aanmaken en hun klanten en zakelijke relaties oproepen om te doneren.

Help het Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid helpen!

Op 2 juni zijn alle online collectebussen geactiveerd. Dit betekent dat vanaf vandaag al onze digitale collectanten geld ophalen voor het Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid. Dit doen zij door de link naar hun persoonlijke digitale collectebus te delen met hun eigen netwerk. Bijvoorbeeld via social media, WhatsApp en e-mail. Met een paar klikken kunnen familie, vrienden, kennissen en collega’s vervolgens online doneren. Dus hou je social media en inbox in de gaten! Dankzij jouw donatie kan het Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid mensen die dit het hardst nodig hebben blijven helpen.

Ook een digitale collectebus openen voor Rode Kruis Zuid-Holland Zuid?

Je kunt je nog steeds aanmelden als digitaal collectant! In slechts enkele stappen heb ook jij een digitale Rode Kruis-collectebus en haal je heel eenvoudig geld op voor het Rode Kruis in Zuid-Holland Zuid. Wil jij je aanmelden als digitaal collectant? Of ben je benieuwd waar het opgehaalde geld aan wordt besteed? Klik op de button hieronder voor meer informatie!