Zuid-Holland Zuid
Word vrijwilliger Doneer

Rode Kruis Collecteweek

Geplaatst op 29 april 2018

Het Rode Kruis is een vereniging die afhankelijk is van giften en donaties. Er is geld nodig om onze activiteiten te kunnen uitvoeren en om onze plannen te realiseren. Daarom is het ophalen van giften en donaties noodzakelijk. Gelukkig krijgen we steun van bedrijven en instellingen in de regio, die ons helpen met geld of goederen, maar we moeten ook langs de deuren. De jaarlijkse huis-aan-huis collecte is namelijk een belangrijke inkomstenbron. Veel vrijwilligers gaan de wijk in om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Help met collecteren

Tijdens de Rode Kruis collecteweek van 12 t/m 18 juni gaan vrijwillige collectanten langs zoveel mogelijk huizen om geld op te halen. De opbrengsten van de collecte is volledig voor de lokale afdelingen en wordt gebruikt voor het organiseren van onze eigen activiteiten in onze regio. Met jouw hulp kunnen we zo veel mogelijk mensen helpen.

Meld je aan

Kom ons helpen tijdens de collecte in de Rode Kruis collecteweek op 12 t/m 18 juni. Jouw hulp is belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Neem contact op met collecte.districtzhz@rodekruis.nl.

Meest recente berichten

Zaalverhuur

29 maart 2022

Ben je op zoek naar een frisse vergader- of opleidingslocatie? Huur een ruimte op onze ruime locati...

Lees meer