Zuid-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Zuid-Limburg

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Zuid-Limburg

Rode Kruis in Zuid-Limburg

Het Rode Kruis is er in Zuid-Limburg ook bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar EHBO op jouw evenement of het volgen van een EHBO-cursus, het Rode Kruis heeft in Zuid-Limburg altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het district Zuid-Limburg heeft 10 locaties: Bocholtz-Simpelveld-Vaals, Brunssum e.o., Eijsden-Margraten, Geleen e.o., Heerlen e.o., Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Mergelland, Sittard e.o. en Valkenburg aan de Geul/Nuth.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Zuid-Limburg in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Zuid-Limburg.

Nieuws uit district Zuid-Limburg

wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Zuid-Limburg

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Zuid-Limburg staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Zuid-Limburg

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Zuid-Limburg

Evenementen in district Zuid-Limburg

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Zuid-Limburg

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Zuid-Limburg