Zuid-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Groenten en fruit cadeau voor kwetsbare gezinnen

Geplaatst op 18 januari 2021

Eind vorig jaar bracht de kerstactie van de personeelsvereniging van de Provincie Limburg € 6.770,- op voor onze afdeling. Met deze donatie gaan wij kwetsbare gezinnen in Maastricht en omgeving helpen in een unieke samenwerking met lokale partners De Bananenboxer en JUUPU.

Veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis. Ze verloren hun baan of hebben tijdelijk minder inkomsten. En sommige gezinnen vallen nét buiten de steun van de voedselbank of andere regelingen. Voor deze mensen maakt JUUPU zich sterk, onder andere door het uitdelen van voedselpakketten. Hierbij merkten ze dat verse en gezonde producten het meest worden gewaardeerd. Zo ontstond het idee voor deze actie in samenwerking met de Maastrichtse groente- en fruitleverancier De Bananenboxer.

De komende drie maanden schenken we de gezinnen van JUUPU een cadeaubon van De Bananenboxer ter waarde van 15 euro. Ze mogen zelf weten hoe ze deze bon besteden, het hoeft niet in één keer. Mensen kunnen dus kopen wat ze zelf lekker vinden en zijn tegelijkertijd gezond bezig!

Doe mee!

Wij danken de Provincie Limburg, De Bananenboxer en de jongeren van JUUPU voor deze geweldige samenwerking. Wil jij ons steunen om nog meer kwetsbare mensen in Maastricht en omgeving te helpen? Donaties zijn altijd welkom. Je kunt doneren met een Tikkie door onderstaande QR-code te scannen of een bedrag overmaken naar NL64 RABO 0153 2242 74 t.n.v. Nederlandse Rode Kruis afdeling Maastricht, Meerssen, Mergelland. Met elke bijdrage, groot of klein, zijn wij heel blij!

Meest recente berichten