Zuid-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Eijsden-Margraten

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Eijsden-Margraten

Rode Kruis Eijsden-Margraten

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Al 150 jaar. Bij jou in de buurt doen we dat door mensen voor te bereiden op noodsituaties en hen te helpen als er nood aan de man is.

Onze zeven grondbeginselen, waaronder menslievendheid en neutraliteit, zijn daarbij onze leidraad. Want als je hulp nodig hebt, wat is er dan fijner dan te weten dat je op Rode Kruis-vrijwilligers in Eijsden-Margraten kunt rekenen?

En denk je misschien na over vrijwilligerswerk, maar weet je niet wat je zoekt? Het Rode Kruis afdeling Eijsden-Margraten heeft voor ieder wat wils. Ben je heel af en toe beschikbaar of zoek je juist iets voor meerdere uren of zelfs dagen per week? Bij ons kun je terecht. Ook als je alleen beschikbaar bent voor af en toe een project, dan zouden we je al graag ontmoeten. Neem contact met ons op!

Onze afdeling omvat het gebied Eijsden, Gronsveld, Rijckholt, Oost-Maarland, Mesch, St. Geertruid, Eckelrade, Mheer, Banholt, Noorbeek, Cadier en Keer, Margraten en bestaat uit ongeveer 50 vrijwilligers die actief zijn op verschillende gebieden. Zij dragen in tijd en energie bij aan het verwezenlijken van de doelstelling van het Rode Kruis en verzorgen dus de daadwerkelijke hulpverlening. Daarnaast zijn er enkele vrijwilligers op projectbasis.

Contact Rode Kruis Eijsden-Margraten

Vrijwilliger worden in Eijsden-Margraten?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Eijsden-Margraten?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Eijsden-Margraten

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Eijsden-Margraten

De vrijwilligers van de afdeling zijn actief op een groot aantal verschillende gebieden. Zij verlenen actief hulp aan mensen die dat meteen nodig hebben (noodhulp) en geven mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug, bijv. ouderen, zieken, gehandicapten, maar ook mensen die zich alleen voelen (sociale hulp). Daarnaast verrichten wij ondersteunende activiteiten, zoals Opleidingen, Voorlichting en Fondsenwerving.

Dit doet het Rode Kruis in Eijsden-Margraten

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Eijsden-Margraten

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Eijsden-Margraten

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Eijsden-Margraten

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Eijsden-Margraten

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Eijsden-Margraten

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Eijsden-Margraten organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen