Zuid-Limburg
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis afdeling Valkenburg aan de Geul/Nuth

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

De waarde van vrijwilligers voor het Rode Kruis is groot. Onze activiteiten in Valkenburg aan de Geul-Nuth zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Het is fijn dat mensen bereid zijn kostbare tijd op te offeren om een verschil te maken voor andermans leven. Onze werkwijze? We bekijken voortdurend waar onze hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen wij!

Contact Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

Vrijwilliger worden in Valkenburg aan de Geul/Nuth?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Valkenburg aan de Geul/Nuth?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis afdeling Valkenburg aan de Geul/Nuth

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Valkenburg aan de Geul/Nuth

Organiseer je een evenement in Valkenburg ad Geul of Nuth en wil je dat de evenementenhulp goed geregeld is? Dan ben je bij het Rode Kruis aan het juiste adres! We hebben goed getrainde EHBO-vrijwilligers die Eerste Hulp verlenen bij grote en kleine evenementen. Al onze vrijwilligers beschikken over een geldig certificaat Uitgebreide EHBO en zijn opgeleid in Reanimatie en AED (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad). Onze vrijwilligers worden maandelijks bijgeschoold en volgen aanvullende modules op bijvoorbeeld op het terrein van grootschalige evenementenhulp, sportletsel, wandelletsel en behandeling van alcohol en druggerelateerde letsels. Heb jij onze hulp nodig op jouw evenement? Vul het aanvraagformulier in.

Daarnaast geven wij regelmatig uitgebreide EHBO-cursussen voor iedereen die zijn kennis op het gebied van EHBO wil verbreden. Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen de kennis heeft om een ander te helpen in nood.

Dit doet het Rode Kruis in Valkenburg aan de Geul/Nuth

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Valkenburg aan de Geul/Nuth

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

Afdeling Valkenburg ad Geul Nuth heeft enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor de plaatselijke activiteiten van het Rode Kruis. Van het ondersteunen van onze afdeling op facilitair of technisch gebied tot het verzorgen van EHBO op evenementen. We vinden het belangrijk dat elke vrijwilliger doet waar hij of zij goed in is. Hier hebben wij heel hard vrijwilligers voor nodig die ons helpen dit doel te realiseren. Doe jij ook mee? Check dan onze vacature(s) hieronder.

Vacatures van Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus bij Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Rode Kruis Valkenburg aan de Geul/Nuth organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen