Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus in Brabant-Noord

Wil je anderen kunnen helpen in geval van nood? Met de juiste EHBO-kennis weet jij wat je moet doen en durf je in actie te komen wanneer het nodig is. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt in Boxtel, Den Bosch, Oss of Veghel en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis Brabant-Noord organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

EHBO-cursus in Boxtel, Den Bosch, Oss en Veghel

Je kunt bij het Rode Kruis Brabant-Noord verschillende EHBO-cursussen volgen. Er is dus altijd wel een cursus die bij jouw wensen past. Bekijk zelf welke cursus uit ons aanbod het beste bij je past op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd je hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in Brabant-Noord:

  • Basis cursus EHBO: in deze toegankelijke cursus ontwikkel je het vertrouwen om hulp te bieden in geval van nood. De theorie leer je in de e-learning, die ongeveer 4 uur duurt. In het praktijkdeel ga je ook 4 uur aan de slag onder begeleiding van een instructeur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO aan volwassenen en kinderen: complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen en kinderen leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 16 uur, gevolgd door een praktijkdag van 8 uur.
  • Cursus Reanimatie & AED: oefen reanimatievaardigheden en het gebruik van een AED in deze 4 uur durende cursus.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

Herhalingscursus EHBO in Brabant-Noord

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je jouw kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus EHBO van het Rode Kruis Brabant-Noord. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus waarbij je de theorie niet opnieuw hoeft te doen. In een herhalingscursus fris je jouw kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Basis EHBO
  • Herhalingscursus EHBO
  • Herhalingscursus Uitgebreide EHBO

Geplande EHBO-cursussen in district Brabant-Noord

Op zoek naar een EHBO-cursus, maar niet de juiste datum gevonden?

Zijn er momenteel geen of niet de gewenste (herhalings)cursussen ingepland? Of wil je met een ‘eigen’ groep een (herhalings)cursus volgen of heb je speciale wensen? We zijn altijd bereid om mee te denken en willen maatwerk bieden dat aansluit op jouw wensen. Neem dan contact op met ons op via ons contactformulier of bel ons via 085-0645749.