Midden- en West-Brabant
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis district Midden- en West-Brabant

Leer EHBO en reanimatie – volg een EHBO-cursus

Schakel onze EHBO’ers in op jouw evenement

Neem contact op met district Midden- en West-Brabant

Rode Kruis in Midden- en West-Brabant

Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak​ kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals jou. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​. Help het Rode Kruis helpen!

Tijdens deze moeilijke tijd vind je ons overal waar we nodig zijn. Denk aan; de nationale hulplijn, een belmaatje, boodschappen, ondersteuning van de GGD, ondersteuning in verzorgingstehuizen, hulp met het inrichten van noodopvang, maar ook bij de opvang van vluchtelingen in ons district kun je ons vinden. We werken veel samen met de nooddiensten van de Veiligheidsregio.

Heb je vragen aan ons, neem contact op! Bij voorkeur op ons nummer in Tilburg.

Weten welke Rode Kruis afdeling in Midden- en West-Brabant in jouw buurt zit?

Wil je weten bij welke Rode Kruis-afdeling jij kunt aankloppen voor hulp of waarbij je kunt solliciteren als vrijwilliger? Vul je postcode in en ga naar de pagina van jouw Rode Kruis-locatie in Midden- en West-Brabant.

Nieuws uit district Midden- en West-Brabant

Vrijwilliger in Beeld: Kim

31 mei 2023

Ik ben al 30 jaar als vrijwilliger actief bij het Rode Kruis en ik heb diverse functies gehad. Toen ik met pensioen ging, kreeg ik meer tijd voor vrijwilligerswerk. Ik ben meteen gestart als trainer Heldin en als gastdocent voor Skills voor jou en Hero of Humanity. Het leukste van mijn werk vind ik enthousiast voor een groep staan en mijn kennis op een creatieve, praktische, leuke en interactieve manier delen. Ik geef jullie graag een indruk van wat ik doe. Heldin EHBO Hero of Humanity Skills voor jou Mentale eerste hulp

Lees meer
wandelaars worden geholpen door rode kruis vrijwilligers op vierdaagse

Dit doet het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant

Vrijwilligers van het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.

Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Dit doet het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Midden- en West-Brabant

Evenementen in district Midden- en West-Brabant

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger in Midden- en West-Brabant

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures in district Midden- en West-Brabant