Zeeland
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus in Zeeland

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis in Zeeland organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de regio. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

EHBO-cursussen in Goes en Middelburg

Omdat je in Zeeland verschillende EHBO-cursussen kunt volgen, is er altijd een cursus die bij jouw niveau en interesse past. Kies uit ons aanbod de cursus die bij jou past, op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in Zeeland:

  • Cursus Reanimatie & AED: oefen reanimatievaardigheden en het gebruik van een AED. Deze cursus bestaat uit een online deel van 2 uur, gevolgd door een praktijkochtend van 2 uur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO aan volwassenen en kinderen: complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen en kinderen leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 16 uur, gevolgd door een praktijkdag van 8 uur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO: meest complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 14 uur, gevolgd door een praktijkdag van 6 uur.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

Herhalingscursus EHBO in Zeeland

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je je kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus. In een herhalingscursus fris je je kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Basis EHBO
  • Herhalingscursus EHBO
  • Herhalingscursus Uitgebreide EHBO

Cursusdata district Zeeland

Geen evenementen gevonden.

Op zoek naar een EHBO-cursus, maar niet de juiste datum gevonden?

Zijn er momenteel geen of niet de gewenste (herhalings)cursussen ingepland? Of wil je met een ‘eigen’ groep een (herhalings)cursus volgen of heb je speciale wensen? We zijn altijd bereid om mee te denken en willen maatwerk bieden dat aansluit op jouw wensen. Neem dan contact op via dit formulier.

Maatregelen lessen i.v.m. COVID-19

Om de lessen/trainingen in deze tijden op verantwoorde wijze te doen zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd in het cursusprogramma.

Klik hier voor meer informatie.